De Mooiste

Cadeauartikelen & Cadeaubonnen

Cadeau artikelen & Cadeaubonnen

Ons aanbod

Cadeauartikelen

Een bloemetje is natuurlijk een leuk cadeau om te krijgen en te geven.

Maar wat als iemand bijvoorbeeld bijna op vakantie gaat, allergisch is of gaat verhuizen? Dan hebben wij voor u ook leuke andere cadeauartikelen, zoals bijvoorbeeld de “knisperende” kaarsen van WoodWick, de leuke geschenkkokers en de zeep van 100% leuk, de mooie woonaccessoires en sfeerlichten van D&M en de fleurige servetten en kaarsen van Ambiente.

Daarnaast kunt u in onze webshop naast de gebruikelijke boeketten ook bloemstukken gecombineerd met wijn, champagne chocolade of pluche knuffelberen bestellen. Voor de speciale momenten…

Bloemencadeaubon

Kunt u geen keuze maken, dan is een bloemenbon misschien een leuk idee om te geven. Onze bloemenbonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00. U kunt de waarde van de bloemenbon zelf bepalen. Het bedrag mag door de ontvanger ook in gedeelten besteed worden. Naast ons eigen bloemenbon kunnen ook de Bloemencadeaubon en de Yourgiftcard bij ons ingeleverd worden.

Spaarkaart

Wist u dat u bij ons kan sparen? Het is heel eenvoudig. Bij iedere € 5,00 die u bij ons in de winkel besteedt krijgt u een stempel. Een volledig ingevulde, volle kaart (24 stempels) geeft u € 7,50 kassakorting op uw volgende aankoop. U kan 1 volle spaarkaart tegelijkertijd inleveren en de kaart is niet inwisselbaar voor contant geld en bloemenbonnen. Heeft u nog geen spaarkaart? Vraag er naar in de winkel.

Ons aanbod

Koop online

Boeketten

Boeket 352 x 352

Plukboeket

plukboeket 352x352

Rouwstukken

Rouwboeketten

Geboorte

22552 352x352

Rozen

Rozen

Romantisch

Geboorte