Assortiment

Bruidswerk & Rouwstukken

Bruidswerk & Rouwstukken

Ons aanbod

Bruidswerk

De huwelijksdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Romantiek en stijl bepalen grotendeels de sfeer op deze bijzondere dag. Bloemen dragen daar voor een groot deel aan bij. Denk daarbij aan het bruidsboeket, de corsages, bloemen voor de bruidsmeisjes, een autoversiering en versiering van de trouwlocatie. Bij bruidswerk staan uw wensen natuurlijk centraal, en voor ons is het dan ook zeer belangrijk om de beste service te bieden. Graag nemen wij de tijd om samen met u de mogelijkheden te bespreken.  Aan de hand van voorbeelden kunnen we met u ontdekken welk bloemwerk passend is bij de grote dag!

Rouwstukken

Afscheid nemen van een dierbare is vaak een zware opgave. Bloemen kunnen bij het afscheid nemen de juiste band tussen de overledene en de nabestaanden weergeven. Persoonlijkheid speelt daarbij een grote rol, denk aan de kleur en het soort bloemen waar de overledene van hield of waar u van houdt.

Heeft u specifieke wensen of wilt u juist geadviseerd worden over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Wij hopen dat we aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen.

Lint bedrukken

Niet alleen voor rouwstukken, maar ook voor bruidswerk en andere gelegenheden kunnen wij geheel naar wens een bijpassend lint bedrukken, met tekst naar uw wens in vrijwel ieder gewenst lettertype.

Ons aanbod

Koop online

Boeketten

Boeket 352 x 352

Plukboeket

plukboeket 352x352

Rouwstukken

Rouwboeketten

Geboorte

22552 352x352

Rozen

Rozen

Romantisch

Geboorte