Assortiment

Bloemen & Planten

Bloemen & Planten

Ons aanbod

Snijbloemen, boeketten en arrangementen

Bloemerie Den Hof biedt altijd een ruim assortiment bloemen. Alle bloemen zijn per tak te koop, maar uiteraard kunt u ook geheel naar eigen wens een prachtig boeket laten samenstellen. Ook hebben wij een ruime sortering kant-en-klare boeketten. Lekker makkelijk en snel. Bloemstukken voor speciale gelegenheden zoals jubileum, geboorte, huwelijk en uitvaart behoren ook tot de mogelijkheden.

Elke week verse bloemen laten bezorgen? Dat kan, voor zowel privé als zakelijk kunt u bij ons een bloemenabonnement afsluiten. Zo bent u elke week verzekerd van verse bloemen in uw woon- en werkomgeving. Heeft u veel medewerkers en wilt u hen voor hun verjaardag graag verrassen met een mooie bos bloemen? Stuur ons dan de verjaardags-lijst van uw bedrijf. Wij zorgen er dan voor dat de verjaardag niet onopgemerkt blijft en zullen uw medewerker op zijn of haar dag met een mooie bos bloemen verrassen.

Kamerplanten

Bloemerie Den Hof heeft naast een ruim assortiment bloemen ook een volledig assortiment planten. Groene en bloeiende planten zijn bij ons in de winkel te koop. Iedere week kopen wij bij onze leveranciers prachtige planten in.

Wij bieden bijzondere planten aan die in ieder interieur tot hun recht komen. Wilt u liever een mooi plantenarrangement?  Uiteraard kunnen wij die naar uw wens samenstellen

Een plant is ook een leuk cadeau-idee. Een blijvend cadeau, wanneer u de plant schenkt in een van onze mooie en sierlijke potten dan geeft u een prachtige geschenk.

Tuingoed

Vrijwel het gehele jaar door bieden we u een scala aan buitenplanten. U kunt bij ons terecht voor zowel groenblijvende planten als kleurrijk bloeiend tuingoed. Voorjaarbloeiers zoals hyacinten en blauwe druifjes kunt u al laat in het najaar bij ons vinden. Ook winterse bloeiers zoals de welbekende kerstroos zijn dan bij ons verkrijgbaar.
In het voorjaar bieden we u een mooi assortiment zomerbloeiers aan zodat uw tuin of balkon er in de zomer fleurig uitziet. In het najaar staan de herfstbloeiers weer centraal, zoals asters en bolchrysanten.

Kortom, ook voor uw tuingoed bent u aan het juiste adres.

Ons aanbod

Koop online

Boeketten

Boeket 352 x 352

Plukboeket

plukboeket 352x352

Rouwstukken

Rouwboeketten

Geboorte

22552 352x352

Rozen

Rozen

Romantisch

Geboorte