Moederdag, pak grootst uit met bloemen.

Moederdag, pak grootst uit met bloemen.

 

 

Moeders. Deze bijzondere vrouwen zouden iedere dag wel in het zonnetje gezet mogen worden. Of in de bloemen! Laten we in ieder geval die ene dag extra speciaal maken en flink uitpakken. Lees verder en ontdek de mooiste cadeautips en DIY’s voor Moederdag met bloemen in de hoofdrol. Uiteraard ook te gebruiken om je fantastische oma, pleeg- of cadeaumoeder op 14 mei mee te verrassen. 

 

Een zelfgemaakte bloemenletter

 

Je moeder(figuur) staat 24/7 voor je klaar. Met een kopje thee, een door schade-en-schande wijsheid of dat zachte maar stevige steuntje in de rug. Verras jouw moeder daarom met een persoonlijk cadeau. Steek je handen uit de mouwen en verras haar met een prachtige bloemenletter.

 

 

Het perfecte moederdag boeket

 

Op deze Moederdag draait het natuurlijk om jouw familie. Ook bij planten zijn er veel families. Wat dacht je van de plantenfamilie Araceae? Deze aronskelkachtigen staan klaar om jouw moeder een superdag te bezorgen. Geef haar bijvoorbeeld een boeket vol hartvormige bloemen. Wat dacht je van dit grootse boeket vol liefde, geluk en blijdschap?

 

 

Een moeder in je hart

 

Maar misschien is je moeder er niet meer. Dan zijn dagen als Moederdag best lastig, omdat je weer even met je neus op de feiten wordt gedrukt. Tegelijkertijd is het een mooi moment om je moeder te memoreren en herinneringen te koesteren. We laten je zien hoe je dat kunt doen met bloemen, zodat ook zij erbij is deze zondag.

 

 

Een mini boeket van je favoriete mini

 

Op zoek naar een leuke activiteit op Moederdag? Maak dan eens mini-boeketten met je favoriete mini’s. Want jong geleerd is oud gedaan, en de liefde voor bloemen kan niet vroeg genoeg worden aangewakkerd. Toch? 

 

 

 

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.