Nieuwe geuren

Nieuwe geuren

Woodwick heeft ook dit kwartaal weer 3 nieuwe geuren gelanceerd. Het zijn de geuren Yuzu Blooms, Sheer Tuberose en Sagewood & Seagrass. Uiteraard hebben wij deze 3 geuren ook meteen opgenomen in ons assortiment.

 

 

 

Woodwick Yuzu Blooms brengt levendige tonen van citroen en mandarijn in je huis die in evenwicht worden gehouden door zoete pioenroos en citrusbloesems.

 

Top: citroen, mandarijn, jeneverbes
Midden: Pioenroos, Magnolia, Oranjebloesem
Basis: Jeneverbes, Vanille, Amber

 

 

 

Woodwick Sheer Tuberose de geur van jasmijnbloemen, witte geranium en witte musk voegen diepte toe aan delicate tuberoos.

 

Top: Jasmijnblaadjes, Zwarte peper, Sterlelie
Midden: Geranium, Ylang bloem, Klaproos
Basis: Muskus, Suede, Agarhout

 

Woodwick Sagewood & Seagrass is een luchtige maar complexe combinatie van knapperige citrus, oceaanmineralen en tonen van witte salie.

 

Top: zeezout, knapperige citrusvruchten, duingras
Midden: rozemarijn, witte salie, oceaanmineralen
Basis: Cederhout, Rozenhout, Pure Musk

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie