Tulpen in zak

Tulpen in zak

Haal het voorjaar vast in huis met een fleurige tulpenzak.

 

Deze handgebonden tulpenbossen zijn een leuke manier om het voorjaar binnen te halen. Doordat de bol nog aan de tulp zit, blijft de tulp extra lang groeien en bloeien. Je ziet de tulp iedere dag weer een stukje verder open gaan en daardoor kan je minimaal 10 dagen genieten van al het moois van de tulp.

 

Je kan de tulpen met bol in de zak laten zitten of op een schaal met water zetten.  Ook kan je de tulpen los halen en in een vaas zetten. Mogelijkheden genoeg dus, zo lang de wortel van de bol maar word voorzien van water.

 

 

 

Verzorging:

  • Zet de tulpenzakken niet in de zon
  • Zorg dat er altijd minimaal 2 cm water in de zak zit
  • Laat het touwtjes stevig zitten
  • Zet de tulpen niet in de buurt van fruit.
  • Hoe koeler de tulpen staan, hoe langer ze mee gaan

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.