Kerst op je tuintafel!

Kerst op je tuintafel!

 

Voor een buitengewoon kerstgevoel.

 

Van mooi versierde kerstboom tot groene tafeldecoratie: binnenshuis hebben we die fijne kerstsfeer al snel te pakken. Maar ook buiten is die warme sfeer zo gecreëerd! Met je favoriete winterse items en natuurlijk: de mooiste winterse planten in kerstkleuren.

 

Een winters tafereel

 

Voor het ultieme kerstgevoel op je balkon, in je tuin of patio, verzamel je al het moois dat je een winters gevoel geeft. Denk aan een mini-kerstboom, dennenappels, kaarsen(houders) en typische winterplanten. Maar ook een zelfgemaakte plantenslinger in kerstkleuren zorgt voor een buitengewoon kerstgevoel!  

 

Typische winterplanten

 

Ga je aan de slag met een kersttafel, dan kies je natuurlijk voor planten die je in de kerststemming brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 3 outdoor sterren van Kerstmis? Op de kersttafel uit ons voorbeeld gebruikten we onder andere kerstroos (helleborus), cyclaam, conifeer, camelia en amaryllis.

 

Groen in ieder seizoen 

 

Het einde van de feestdagen hoeft niet het einde van dat warme seizoensgevoel te betekenen! Laat jouw tuintafel een organisch geheel zijn dat gedurende de seizoenen verandert. Voeg nieuwe vondsten toe en verander de planten met de seizoenen mee. 

 

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.