Nieuwe collectie 100%LEUK

Nieuwe collectie 100%LEUK

Al een aantal jaren vind je de producten van 100% leuk in onze winkel. Leuke en, vooral betaalbare cadeautjes. Van heerlijk geurende bodylotions tot vrolijke koffiemokken. 

 

Bodylotion

In jouw lijf, nieuw leven: Zo bijzonder in jouw lijf nieuw leven, van harte gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap!

Topwijf en toplijf: Wat ben ik blij met jou! Je bent mooi zoals je bent en dat maakt jou zo speciaal, je bent een topwijf!

Dat loopt gesmeerd: Zet ‘m op, je kan het! Een examen afleggen, een nieuwe baan of afrijden? Dan is deze bodylotion het perfecte cadeau. Het loopt vast gesmeerd!

 

 

Douchegel

De douchegel van 100% leuk is er in een heren- en dames variant. Wat geef je een man die alles al heeft?

 

Bierdouche is hét perfecte cadeau voor mannen! Als bedankje, felicitatie of zomaar. Bier is bij een man altijd goed. De bierdouche is het enige bier waar je frisser van wordt! (let op, douchegel: niet om te drinken! )

 

Zonder bubbels geen feest! Daarom is deze douchegel een ideaal cadeau om iets te vieren. Een mooi cadeau om de jarige meid van 18 mee te feliciteren of iemand die zich nog steeds 18 voelt. Maak van iedere dag een feest met een dansje onder de douche . Vrolijker kun je de dag niet beginnen! Toch? 

 

De douchegels zijn parabenen- en siliconen vrij, vegan en niet op dieren getest.

 

 

Mokken

Bijkletsen wordt pas gezellig met de koffiemokken van 100%LEUK, want spreken is zilver en bijkletsen goud. Al die tijd konden we elkaar niet veel zien en nu is het de tijd om weer lekker bij te kletsen. Jij de koffie/thee? Ik de kopjes!

 

Brievenbuspakket

Een complimentje voor jou, ik ben trots op jou en je verdiend het om in het zonnetje gezet te worden! Dit pakket is gevuld met drie tubes; bodylotion, handcrème en douchegel.

De tubes in het doosje zijn vegan en niet op dieren getest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.