Deluxe Homeart LED Kaarsen

Deluxe Homeart LED Kaarsen

De donkere dagen staan weer voor de deur. Tijd dus om het binnen gezellig te maken. Een kaars is dan de perfecte sfeermaker, maar helaas niet altijd even veilig. Daar hebben wij nu een mooie oplossing voor: Led kaarsen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

 

De led kaarsen van het Deense bedrijf “Deluxe Homeart” zijn een echte innovatie. Door gebruik te maken van een natuurgetrouw waxlaagje lijken de led kaarsen net op echte kaarsen! En het glimmende laagje bij de vlam lijkt zo echt dat je het haast niet aan durft te raken.

 

Een kaars werkt op AA of AAA batterijen en heeft minimaal 400 branduren! Optioneel te bedienen met een afstandsbediening waarmee je de kaars ook op een timer kan zetten zodat deze iedere dag op dezelfde tijd aan en uit gaat.

 

Deze kaarsen zijn dus sfeervol en heel veilig. Bij ons in 10 maten verkrijgbaar in de kleuren Sand, Dark Green, Bourgogne Red, Salvie Green, Mokka en Cream.

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.