Bedankt lieve juf

Bedankt lieve juf

Bijna vakantie, tijd om afscheid te nemen

 

In september leek het einde van het schooljaar nog heel ver weg. Maar voordat je er erg in hebt, is het alweer juni, en ga je afscheid nemen van die leuke juf. Zij heeft het hele jaar hard gewerkt en je veel aandacht gegeven. Je hebt veel van ze geleerd, maar jullie hebben ook veel plezier gemaakt met elkaar. Dus nu wil je een echt leuk cadeau aan je juf geven.

 

Heeft je juf niet echt groene vingers, maar wil je haar toch iets ‘cools’ geven, denk dan eens aan de ‘IJsthee -JUF – Bedankt voor alles, ik wens u een zonnige zomer’.  Met dit cadeau voor je juf kan zij op snikhete dagen zelf ijsthee maken in de smaken perzik, citroen en rood fruit. Hoe lekker is dat! De zwart-wit-gouden verpakking maakt het helemaal af.

 

Houdt je juf van lekker geuren?  Dan is de geurkaars “Bedankt lieve juf dat je mij hebt laten stralen!” een leuk cadeau Dankzij de heerlijke frisse geur zal de juf je niet snel meer vergeten.

 

Geen Reacties

Geef je reactie