Ruimere openingstijd Valentijnsdag

Ruimere openingstijd Valentijnsdag

Maandag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag om mensen van wie je houdt in de bloemetjes te zetten. Om te zorgen dat je de tijd hebt om een mooi boeket (of een ander liefdevol cadeau) uit te komen zoeken zijn wij deze dag al vanaf 9:00 uur geopend en staan wij klaar met een mooi assortiment valentijnsboeketten en -cadeaus.

 

Heb je weinig tijd om langs te komen? Geen probleem, via  https://shop.bloemeriedenhof.nl kan je 24 uur per dag je bestelling plaatsen. Je kan kiezen om je bestelling te laten bezorgen of om hem op te komen halen in onze winkel. In verband met de verwachtte drukte vragen we je wel om zoveel mogelijk op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

 

 

   

 

 

 
Geen Reacties

Geef je reactie