Kerst kleurt met bloemen.

Kerst kleurt met bloemen.

Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd

Being present is this years’ greatest present. Dit jaar maakt het niet uit wáár je kerst viert, als je maar present bent. En met volle teugen van het moment geniet. Vier het met je liefste liefde, solo, met onbekenden of kies je gezelligste vrienden om stil te staan bij de warmste dagen van december. Dans een kerstwaltz in je creatieve studio, tover de tuin om tot kerstbomenboerderij, hang guirlandes op in de gedeelde spaces van je appartementencomplex of maak van je flexwerkplek op Bali een kitsch kerstfestijn. Zoals we al zeiden, het maakt dit jaar echt niet uit waar je bent. We maken het feestje daar waar we de boel kleur geven met bloemen en onze aanwezigheid. Dit jaar is kerst het moment van bezinnen, beminnen en kort daarop weer opnieuw beginnen. Merry Christmas!

 

 

Kerst is waar je present bent

Kerst vieren we waar dan ook, maar wel met een vleugje magie. En die introduceer je met een betoverend boeketrecept en een kerstboom die zó op je verlanglijstje kan. 

 

Een huis vol kerst

Is het kerstmenu bedacht, dan rest er nog één ding: feestelijke aankleding. Met een amaryllishanger voor boven de tafel of aan de muur zet je de toon. En ook de kerstboom krijgt extra sjeu van zelfgemaakte florale kerstornamenten. Laat je huis ook naar kerst ruiken: deze fijne kamerspray met does the trick.

 

 

Extra aandacht met bloemen

Kerstversnaperingen over? Dit is hét moment om aan je buren te denken. Vul de afstand met een kerstpakketje vol leuks en lekkers! Met hierin een mini-variant van jouw overweldigende prachtige kerstboeket vol rijke kleuren. Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: kerstcadeaus inpakken met de allermooiste bloemen. En dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit: kerstgroeten versturen aan iedereen die je een warm hart toedraagt. Met een mooie bloem en zegel als finishing touch geef je je kerstwensen dit jaar net dat beetje extra. Zo wordt ieder geefmoment, groot of klein, een moment om nooit te vergeten.

 

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.