FrasierFiren Crimson Berries, geuren van de maand december

FrasierFiren Crimson Berries, geuren van de maand december

Het is inmiddels al weer december, de feestmaand bij uitstek. De kerstboom wordt in huis neergezet en de lichtjes twinkelen er vrolijk op los. Een Woodwick kaars kan natuurlijk niet ontbreken in de kerstsfeer. In onze winkel vind je meer dan 25 geuren van deze heerlijk geurende en knisperende kaars. Iedere maand is er een geur die in de spotlights wordt gezet; de geur van de maand. In december zijn dat er 2.

 

Deze maand zijn dat Frasier Fir en Crimson Berries. Deze geuren zijn in december, zolang de voorraad strekt verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

Geurbeleving

Frasier Fir:  De geur van vers dennengroen op een frisse wintermorgen.

 

Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet van deze heerlijk geurende WoodWick geur.

 

Crimson Berries: Aroma’s van sappige kerstbessen gemengd met een vleugje warme kruiden en maretak.

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie