Nieuwe collectie 100%LEUK

Nieuwe collectie 100%LEUK

Ken jij de 100% leuke artikelen van 100% leuk al? Leuke cadeautjes…. van heerlijk geurende zeepjes tot lekker snoepjes, En dat allemaal voor leuke, betaalbare prijzen.

 

Zeepcadeau

Hoofd schouder knie en teen, van jou is er maar één! Origineel en een grappig cadeau voor iedereen. Laat zien dat er van die ene vriendin, buurman, vader of werknemer er maar één is. Deze zeeppomp is altijd een goed idee en staat goed in elk interieur Speciaal voor jou! Deze zeeppomp is altijd een goed idee en staat goed in elk interieur. Een kruidige stoere geur die niet kan ontbreken op jouw aanrecht!

 

Kraamcadeau

Daar ben je dan eindelijk! Wat hebben lang gewacht. Geef de kleine held(in) op sokjes warme voetjes met de gelukswensen voor de kersverse ouders. Een 100%LEUK kraam cadeau!

 

Momenten Fles

De momentenflessen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Heeft er iemand iets te vieren? Geef dan de gefeliciteerd fles: Gefeliciteerd met je verjaardag, rijbewijs, nieuwe baan, diploma of zwangerschap! Er zijn altijd genoeg redenen om iemand te feliciteren. Van deze attentie krijg je sowieso een glimlach! Of vind je iemand een topper? Geef dan de Topper fles: Je collega bedanken voor het helpen met die moeilijke taak of je vrienden die je hielpen klussen in je nieuwe huis. Bedankt harde werker! 

 

Cadeau-pakket

Wat geef je iemand die veel voor je betekend? Dit pakket is dan een waardevolle attentie om te laten weten dat ze goud waard is! Een zwart witte doos met een voetenbadje een blikje geluk en een hartvormig zeepje.

 

Dit is nog maar een klein gedeelte van onze collectie. Nieuwsgierig? Loop dan gerust eens bij ins binnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.