Cinnamon Chai, geur van de maand november

Cinnamon Chai, geur van de maand november

Het is inmiddels al weer november. Dat betekent over het algemeen donkere, natte en koude dagen. Een goede reden om het in huis extra gezellig te maken. Een Woodwick kaars kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. In onze winkel vind je meer dan 25 geuren van deze heerlijk geurende en knisperende kaars. Iedere maand is er een geur die in de spotlights wordt gezet; de geur van de maand.

 

Deze maand is dat Cinnamon Chai. Deze geur is de hele maand november verkrijgbaar met 25% korting.

 

Geurbeleving

Cinnamon Chai laat je genieten van de warme, bedwelmende aroma van kruidige kaneel en zoete vanille, een sensatie voor je zintuigen!

 

Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet van deze heerlijk geurende WoodWick geur.

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie