Evening Onyx en White Honey, geuren van de maand april

Evening Onyx en White Honey, geuren van de maand april

In verband met de beperkte aanvoer vanuit de Verenigde Staten zijn er de afgelopen maanden geen geuren van de maand geweest, maar niet getreurd; vanaf nu hebben we weer iedere maand 2 heerlijke geuren in de aanbieding. En omdat we de komende tijd toch nog niet veel buitenshuis mogen en kunnen doen maken we het maar gezellig maken in huis.

 

Dus maak het weer extra gezellig in huis met een mooie bos bloemen en een mooie Woodwick kaars. De knisperende lonten van de WoodWick kaarsen geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit. Een WoodWick kaars is dus een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis.

 

Ook deze maand hebben wij weer 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

 

De eerste geur van de maand april is White Honey

 

Geurbeleving: De heerlijke zoete geur van gekonfijte sinaasappelbloesem met laagjes  vanilleorchidee en geroosterde toffee in je huis.

 

 

De tweede geur van de maand april is Evening Onyx

 

Geurbeleving: Dit geurenpalet van jasmijnblad, zwarte orchidee en sandelhout is een mysterieuze traktatie voor de zintuigen

 

 

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie