De voorjaarscollectie is binnen

De voorjaarscollectie is binnen

De lente is begonnen, tijd voor een nieuwe collectie

 

Mensen hebben planten nodig en planten hebben potten nodig. De nieuwe collectie met trendy en tijdloze potten van TS Collection is nu te bekijken in onze winkel. De handgemaakte bloempotten zijn bijzonder vormgegeven of juist mooi in z’n eenvoud. Ze passen daardoor in elk interieur zodat jij precies die sfeer kan creëren waar jij je helemaal thuis voelt.

 

Ook hebben wij nu de nieuwe collectie met bijzondere glazen bloemvazen in onze winkel staan. Wat deze vazen speciaal maakt is de manier waarop ze worden gemaakt. Alle items zijn traditioneel mond-geblazen, puur handwerk en zo is iedere vaas werkelijk uniek. Echte eye catchers dus. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel.

Geen Reacties

Geef je reactie