Valentijnsdag geopend met buitenverkoop

Valentijnsdag geopend met buitenverkoop

Laat liefde zien met bloemen!

Valentijnsdag is dit jaar niet alleen voor liefdeskoppels, maar voor iedereen die wat liefde verdient. In een tijd van lockdown, avondklok en een hoop beperkingen kunnen we wel wat positiefs gebruiken. We vieren het leven, we vieren de liefde. Want liefde mag en moet gevierd worden!

 

Dus zeg tegen je geliefde dat je van hem of haar houdt, zeg tegen opa en oma dat je ze mist, zeg dank je wel tegen diegene die je in deze corona tijd helpt met van alles en nog wat…kortom laat liefde zien met bloemen.

 

Extra zondagopening en onze bestelmogelijkheden

Op zondag 14 februari zijn wij extra geopend met onze buitenverkoop van 10:00 tot 14:00 uur. Helaas mogen wij nog steeds geen klanten in onze winkel toelaten. Om een lange wachtrij te voorkomen vragen we je om je Valentijnsbloemen op tijd  (minstens 4 uur van te voren) te bestellen zodat je het alleen nog maar hoeft af te halen. Uiteraard kan je je bloemen op Valentijnsdag ook door ons laten bezorgen.

 

Bestellen kan telefonisch op 040-2220455, door een whatsapp bericht te sturen naar 06-17153850, per email naar info@bloemeriedenhof.nl (of via het contactformulier op deze website)en via onze webshop.

Foto’s: Porta Nova

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.