Bloemerie verkoopt buiten tijdens de Lockdown

Bloemerie verkoopt buiten tijdens de Lockdown

 

 

 

Op 14 december 2020 vertelde premier Rutte ons dat ook wij onze winkel tot 19 januari 2021 moesten sluiten. Gelukkig kregen wij al snel het bericht van het ministerie van economische zaken dat de bloemendetailhandel hun versproducten buiten mogen gaan verkopen. Dit betekent dus dat wij geen klanten binnen in onze winkel mogen ontvangen.

 

Vanaf 16 december staan wij daarom buiten onze winkel staan met een assortiment versproducten zoals boeketten, planten en bloemen- en plantenarrangementen. (zolang het weer het toelaat) Overige producten zoals bijvoorbeeld WoodWick kaarsen, potterie en cadeauartikelen kunnen altijd gekocht worden, maar dan op bestelling zodat je het op kan komen halen. (Even buiten vragen kan ook)

 

Zoals je zal begrijpen is het niet mogelijk om ons hele assortiment buiten uit te stallen. Mocht je iets niet kunnen vinden vraag het dan even. De kans is aanwezig dat we binnen toch iets naar wens hebben staan.

 

Bestellen

Om je goed van dienst te kunnen zijn bieden we je verschillende manieren om je bloemen, planten en andere artikelen (woodwick kaarsen, cadeaubonnen) te bestellen.

 

– telefonisch via 040-2220455
– via whatsapp op 06-17153850 (betaling met betaalverzoek)
– via email naar info@bloemeriedenhof.nl
– via onze webshop op deze site
Openingstijden buitenverkoop tijdens Lockdown
  • Maandag 13:00 – 16:00 uur
  • Dinsdag 10:00 – 16:00 uur
  • Woensdag 10:00 – 16:00 uur
  • Donderdag 10:00 – 16:00 uur
  • Vrijdag 10:00 -16:00 uur
  • Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Geef je reactie