Bloemerie verkoopt buiten tijdens de Lockdown

Bloemerie verkoopt buiten tijdens de Lockdown

 

 

 

Op 14 december 2020 vertelde premier Rutte ons dat ook wij onze winkel moesten sluiten. Gelukkig kregen wij al snel het bericht van het ministerie van economische zaken dat de bloemendetailhandel hun versproducten buiten mogen gaan verkopen. Dit betekent dus dat wij geen klanten binnen in onze winkel mochten ontvangen.

 

Vanaf 16 december staan wij daarom buiten onze winkel staan met een assortiment versproducten zoals boeketten, planten en bloemen- en plantenarrangementen. Overige producten zoals bijvoorbeeld WoodWick kaarsen, potterie en cadeauartikelen kunnen altijd gekocht worden, maar dan op bestelling zodat je het op kan komen halen. Ook is winkelen in onze winkel op afspraak mogelijk. Hiervoor dien je wel 4 uur van te voren een afspraak te maken. Kom dan wel alleen. Er mogen namelijk maximaal 2 klanten tegelijk binnen. Tevens vragen we je om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 

 

Bestellen

Om je goed van dienst te kunnen zijn bieden we je verschillende manieren om je bloemen, planten en andere artikelen (woodwick kaarsen, cadeaubonnen) te bestellen.

 

– telefonisch via 040-2220455
– via whatsapp op 06-17153850 (betaling met betaalverzoek)
– via email naar info@bloemeriedenhof.nl
– via onze webshop op deze site
– winkelen op afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Geef je reactie