White Honey en Woodsmoke, geuren van de maand november

White Honey en Woodsmoke, geuren van de maand november

Door de coronacrisis kunnen we nauwelijks leuke uitstapjes maken. Gezellig uit eten zit er voorlopig niet in. Ook binnenshuis zijn we gebonden aan regeltjes, maar het binnen gezellig maken kunnen we gelukkig wel. Met een mooi vaas bloemen, een opgemaakte schaal met Amaryllisbollen en uiteraard schitterende planten creëren we een fleurige sfeer. Als je er dan nog eens een heerlijk geurende WoodWick kaars bij aansteekt kan de dag niet meer stuk. De knisperende lonten geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit.

Ook deze maand hebben wij weer 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

De eerste geur van de maand november is White Honey

 

Geurbeleving: White Honey brengt de heerlijke zoete geur van gekonfijte sinaasappelbloesem met laagjes vanille-orchidee en geroosterde toffee in je huis.

 

 

 

De tweede geur van de maand november is Woodsmoke

 

Geurbeleving:  De eerlijke geuren van ceder en gloeiende ambers creëren het nostalgische comfort van een knisperend vuur.

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie