Bloemerie Den Hof is verhuisd.

Bloemerie Den Hof is verhuisd.

 

Na maandenlange voorbereidingen en werkzaamheden in en rond het pand hebben wij op 19 september de deuren geopend van onze nieuwe winkel op Den Hof 9. Een hele mooie dag met hele leuke, lieve en vooral positieve reacties..

 

Assortiment

Naast het ruime bloemenassortiment datje van ons gewend bent vindt je bij ons ook fleurige bloemenarrangementen, groene- en bloeiende kamerplanten en uiteraard ook buitenplanten.. Ook het aanbod bloempotten en vazen hebben wij uitgebreid met wat luxere modellen. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor de heerlijk geurende kaarsen van WoodWick, de geurstokjes van Millefiore Millano en de betaalbare cadeaus van 100% leuk. Kom je er niet uit, of wil je iemand liever later iets geven: Onze nieuwe cadeaubon is ook erg leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Topbloemen

Zoals je misschien al wist hebben wij de afgelopen jaren samengewerkt met Topbloemen.nl. Afgelopen augustus kregen wij te horen dat wij tot 1 van de 150 beste Topbloemen-bloemisten behoren en dat wij de klassering Premium A bloemist hebben gekregen. Een van de voorwaarden is dat we zo duurzaam mogelijk gaan ondernemen. De eerste stappen hiervoor hebben we al gemaakt. Zo is het grootste deel van ons bloemenassortiment duurzaam gekweekt, gebruiken we chloorvrij papier, hebben we groene stroom en is de mooie vloer in onze winkel 100% recyclebaar. Uiteraard streven we naar nog meer duurzaamheid.

Nieuw gezicht

De afgelopen maand is ons team uitgebreid. Kirby van Dommelen heeft volop ervaring in de bloemenbranche. Afgelopen mei heeft ze haar eigen winkel in Leende verkocht en nu komt ze een paar dagen in de week het Bloemerie-team versterken.

 

We hopen je in onze nieuwe winkel te mogen begroeten.

Team Bloemerie Den Hof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Reacties

Geef je reactie