Bloemerie Den Hof gaat op vakantie

Bloemerie Den Hof gaat op vakantie

Wij gaan de bloemetjes buitenzetten

Maar dan op een andere manier dan normaal……na de zeer drukke coronatijd zijn wij ook even aan vakantie toe. Daarom zijn wij van maandag 27 juli t/m zaterdag 15 augustus gesloten.

 

Onze webshop zal vanaf 23 juli buiten werking zijn zodat er geen orders geplaatst kunnen worden die tijdens onze vakantie bezorgd moeten worden. Wilt u toch een bestelling plaatsen dan verwijzen wij u graag door naar www.topbloemen.nl. Je bloemen zullen dan door een van onze collega’s worden bezorgd.

 

Heeft u een pakketje van DHL? Deze kan u tot donderdag 23 juli 15:00 uur inleveren. Daarna worden er geen pakketten meer bij ons opgehaald. Moet je nog een pakket bij ons ophalen? Doe dit dan ook vóór deze tijd. Pakketten die na die tijd nog bij ons liggen worden mee teruggegeven aan de koerier en door DHL naar een andere Parcelshop gebracht.

 

Vanaf maandag 17 augustus hopen wij u weer in onze winkel te mogen begroeten met een verse voorraad bloemen en planten.

 

Wij wensen u een fijne vakantie!

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.