Bloemerie Den Hof gaat verhuizen

Bloemerie Den Hof gaat verhuizen

 

Op 6 mei 1999 opende Bloemerie Den Hof de deuren. Als 2 jonge ondernemers gingen wij, Tanja en Françoise het avontuur aan in het pand waar we nu nog zitten. In de afgelopen 21 jaar hebben wij onze winkel vorm gegeven en zijn wij trots en dankbaar dat Bloemerie Den Hof geworden is tot wat het nu is. Afgelopen voorjaar geleden kregen wij echter een kans die wij met beide handen hebben aangenomen…..Bloemerie Den Hof gaat verhuizen.

 

 

Op 1 juni hebben wij wij de sleutel gekregen van ons nieuwe pand en zijn we begonnen met de verbouwing. Zo zijn er muren weggebroken, is het oude plafond verwijderd, werd er weer een muurtje teruggezet, hebben de stukadoor en de elektricien hun werk gedaan en is het buitenwerk geschilderd. De nieuwe winkel begint langzaam vorm te krijgen en we hopen half september te kunnen gaan verhuizen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van alle werkzaamheden. Uiteraard gaan we ons best doen om ook hier weer een mooie Bloemerie Den Hof van te maken.

 

Het Eindhovens Dagblad heeft ook aandacht besteed aan onze verhuizing.

 

 

Geen Reacties

Geef je reactie