Coastal Sunset en Sand & Driftwood, geuren van de maand juli

Coastal Sunset en Sand & Driftwood, geuren van de maand juli

Nu we door de coronacrisis veel thuis zijn hebben we een goede reden om het maar extra gezellig te maken in huis, We zetten een mooie bos bloemen neer, genieten van elkaar en nemen een lekker wijntje. Je maakt het extra sfeervol met een heerlijk geurende WoodWick kaars. De knisperende lonten geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit. Een WoodWick kaars is dus een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis en op het terras

 

Deze maand hebben wij weer 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

De eerste geur van de maand juli is Coastal Sunset

 

Geurbeleving: zonovergoten bloesems, uitnodigende kokosnuances en een zoute zeewind vangen de warme gloed van de kust

 

 

De tweede geur van de maand juli is Sand & Driftwood

 

Geurbeleving: een perfecte balans van zon gebleekt hout, zee gras en wit zand

 

 

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie