Fig Leaf & Tuberose en Warm Wool, geuren van de maand april

Fig Leaf & Tuberose en Warm Wool, geuren van de maand april

De lente is begonnen, maar nog steeds is het ’s avonds te fris om buiten te zitten.  Dan wil je het toch gezellig maken in huis? Doe dit door een WoodWick kaars in huis te zetten.. De knisperende lonten geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit. Een WoodWick kaars is dus een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis.

 

Deze maand hebben wij weer 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

De eerste geur van de maand April is Warm Wool

 

Geurbeleving: dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om eens diep te ademen en te ontspannen

 

01

 

De tweede geur van de maand april is  Fig Leaf & Tuberose

 

Geurbeleving: De geur van tuberroos bloemen verweven met verse vijgenbladeren en knapperige eucalyptus.

 

 

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie