Bloemen en Corona

Bloemen en Corona

Ook wij merken dat er door de Coronacrisis minder mensen in de winkel komen omdat ze niet de straat op durven te komen of omdat ze te druk zijn om ons land draaiende te houden. Maar juist bloemen en planten helpen ons om deze donkere tijd door te komen.  Daarom blijven wij zolang het mag/kan gewoon geopend (uiteraard houden wij ons aan de adviezen van het RIVM)  en bezorgen wij uw bloemen tot en met meoderdag 2020 gratis in Aalst-Waalre, Veldhoven en Valkenswaard.

 

Wij bezorgen contactloos

Dat wil zeggen dat we aanbellen en de bestelling voor de deur plaatsen en wachten tot er open wordt gedaan. Met een telefoonnummer van de ontvanger helpt u ons succesvol te bezorgen.

 

Laat weten dat je aan ze denkt

Dus had je er graag bij willen zijn…die verjaardag, die housewarming, een bruiloft. Of wil je (o)pa en (o)ma een bloemetje sturen omdat je ze nu niet mag bezoeken? Helaas gaat dat nu even niet. Wil je toch laten weten dat je aan ze denkt, juist nu  Laat dan iets liefs en moois bezorgen! Via onze webshop op deze site kan je je bloemengroet bestellen. Het bedrag aan bezorgkosten voegen wij dan toe aan het bloemenbedrag.

 

P.S. Zoals je zult begrijpen kopen wij op dit moment minder bloemen in. Hierdoor is de kans groter dat het boeket iets afwijkt van de foto. Wij vragen hiervoor je begrip. Bloemen bezorgen in het buitenland is momenteel helaas niet mogelijk.

 
Geen Reacties

Geef je reactie