Wild Violet en Lemongrass Lily, geuren van de maand maart

Wild Violet en Lemongrass Lily, geuren van de maand maart

De lente is begonnen, maar nog steeds is het ’s avonds vroeg donker en wil je het toch gezellig maken in huis. Doe dit door een WoodWick kaars in huis te zetten.. De knisperende lonten geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit. Een WoodWick kaars is dus een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis.

 

Deze maand hebben wij weer 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

De eerste geur van de maand maart is Wild Violet

 

Geurbeleving: Heerlijk geurende viooltjes, vermengd met de sprankelende geur van de zee en heerlijk geurende vanille.

 

 

 

De tweede geur van de maand maart is  Lemongrass & Lily

 

Geurbeleving: frisse bloemengeuren, aangevuld met subtiele tonen van zoete citroen en grapefruit voor een verfrissende, kruidige ervaring

 

 

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie