Smoked Jasmine en Rose, geuren van de maand februari

Smoked Jasmine en Rose, geuren van de maand februari

Nu het ‘s avonds nog vroeg donker is en de temperaturen nog onder de 10 graden is het zaak om het gezellig te maken in huis..  Doe dit door een WoodWick kaars in huis te zetten.. De knisperende lonten geven je het gevoel dat je gezellig bij het haardvuur zit. Een WoodWick kaars is dus een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis.

 

Deze maand hebben wij voor het eerst 2 geuren van de maand. Deze zijn verkrijgbaar met 25% korting.

 

 

De eerste geur van de maand februari is Smoked Jasmine

 

Geurbeleving: Delicate bloemblaadjes van de Jasmijn gecombineerd met heerlijk geurend warm cedarhout aangevuld met tonen van gerookt wierook.

 

 

 

 

De tweede geur van februari is Rose

 

Geurbeleving: kwetsbare roze rozen bovenop een schitterend boeket van gardenia en sleutelbloem

 

 

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

 

– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie