14 februari Valentijnsdag

14 februari Valentijnsdag

Romantiek uit onverwachte hoek

 

Gooi het eens over een andere boeg deze Valentijnsdag. Stap af van de traditie en zoek een bijzondere manier om je valentijn te verrassen. Overrompel je lief op originele plekken én momenten voor een wow-effect.

 

Het gaat om het idee 

Valentijn draait om de liefde. Alle soorten liefde. Die voor je lief, voor je broers en zussen, maar evengoed dat warme gevoel voor de overblijfmoeders op de school. Je viert misschien al je koperen huwelijk of bent net op een tweede Tinderdate geweest. Liefde mag gevierd worden, hoe lang of kort je historie ook moge zijn. En echt, de intentie weegt zwaarder dan wat je geeft. Dus hou het simpel en maak het fun.

 

Surprise op wielen

Warm ingepakt loop je naar de auto, klaar voor een reguliere dinsdag op kantoor. Maar wat is dit nou? Zijn dat bloemen onder de ruitenwisser? De bijbehorende boodschap op het kaartje laat je de rest van de rit stralen. Wat een opsteker!

Flowers on wheels werken uitstekend: tover de bakfiets-bak om tot een bloemenzee, steek tulpen door de spaken van zijn fixie en laat een bos bloemen achter in de zijtas van haar snelle motor. Glimlach gegarandeerd!

Geen Reacties

Geef je reactie