WoodWick, nu bij ons verkrijgbaar.

WoodWick, nu bij ons verkrijgbaar.

Op zoek naar sfeer en gezelligheid? Zeker nu de dagen weer korter worden, de temperatuur daalt en de regen toeneemt wordt er meer tijd thuis doorgebracht. En als je dan toch meer thuis bent, dan kun je er ook meteen maar het beste van maken, toch? En daarmee bedoelen we dan het creëren van een gezellig sfeer in huis waarin je je fijn en gelukkig voelt. Een goede en makkelijke manier om sfeer te creëren in huis is het branden van mooie kaarsen.

 

Bloemerie Den Hof is vanaf heden een officiële dealer van WoodWick kaarsen. WoodWick geurkaarsen zijn kaarsen op basis van sojawas en geur oliën. Ze zijn gegoten in een fraaie zandloper- of ellipsvormige glazen pot met een houten deksel die tevens als onderzetter te gebruiken is. Ze walmen niet, verspreiden een heerlijke geur en hebben een houten lont, waardoor de kaars knispert als je hem brandt, alsof je gezellig bij een haardvuurtje zit! De geuren zijn tevens verkrijgbaar in petit candles en wax melts voor in de daarvoor bestemde warmers. Ideaal om een keer een geur uit te proberen.

 

 

Tips voor het gebruik van WoodWick kaarsen.

 

– Zorg dat je de kaars altijd tenminste 2 uur laat branden, maar voor de meeste ideale geurverspreiding moet de bovenste laag van de sojawas volledig vloeibaar worden. Dit resultaat behaal je door de kaarsen 3 tot 4 uur te laten branden.

.– Het is belangrijk om de houten lont niet te lang te laten. Zorg er dus voor dat de lont altijd 0,5 cm boven de soja uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede.

 

– Voorkom dat een kaars gaat tunnelen ( Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand.) Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om met wat keukenpapier de vloeibare soja op te nemen en zal de lont weer boven de was uitkomen.

 

– Heb je de kaars uitgeblazen en is de sojawas afgekoeld en gestold, plaats dan de deksel pas weer op de kaars.

 

– Zet de brandende kaars op het deksel als onderzetter en je voorkomt hiermee dat de ondergrond te heet wordt en kan beschadigen.

 

-De grote potten bevatten de meeste geurolie, dus van alle potten geven zij de meeste geur af.

Geen Reacties

Geef je reactie