20 jaar Bloemerie Den Hof!

20 jaar Bloemerie Den Hof!

Op maandag 6 mei is het dan zover; Bloemerie Den Hof bestaat 20 jaar.

 

Na een aantal jaren samen bij een bloemist in Valkenswaard te hebben gewerkt besloten wij in december 1998 om samen een bloemenwinkel te beginnen in “ons” dorp. Al snel was het winkelpand gevonden en werden de nodige zaken geregeld zodat we onze deuren net voor moederdag 1999 konden openen. En dat is gelukt.  

 

In de afgelopen jaren is er veel veranderd ten opzichte van 20 jaar geleden, zo worden de bloemen nu los verkocht in plaats van per bos, is de collectie potterie exclusiever geworden en zijn er meer cadeau-artikelen aan ons assortiment toegevoegd. Tevens zijn we begonnen met geven van gezellige workshops.

 

Topbloemen

Als een van de eerste bloemisten zijn wij 18 jaar geleden aangesloten bij Topbloemen. De grootste bloemenorganisatie op internet. Hierdoor kunnen wij je bloemengroet wereldwijd laten bezorgen. We zijn dan ook erg trots dat wij ons nu Premium Topbloemen-bloemist te mogen noemen.

 

Jubileumsloterij

Uiteraard willen wij ons jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. De hele maand mei krijgt u bij uw aankoop een lot waarmee u kans maakt op een jaarabonnement bloemen t.w.v. € 300,- of nog een van de vele andere prijzen die grotendeels beschikbaar zijn gesteld door D&M depot, Alflora, Ambiente, Wiljan, 100%leuk en Star en van der Gugten.

 

Bedankt

Langs deze weg willen wij je bedanken voor je vertrouwen in ons. Zonder onze klanten zijn we nergens. Hopelijk mogen we je ook de komende jaren in onze winkel of op onze website verwelkomen.

 

 

 

Geen Reacties

Geef je reactie