14 februari Valentijnsdag

14 februari Valentijnsdag

We hebben meer liefde nodig

De kriebels wanneer je je klaarmaakt voor het eerste afspraakje, de eerste zoen, je eerste ruzie, de eerste keer goedmaken, samenwonen, passie vinden in de dagelijkse sleur, een warm lijf om tegenaan te kruipen, grapjes die alleen jullie begrijpen, het jawoord, samen een huis kopen, ruziën over de verfkleur in de slaapkamer, het geluk van gezinsuitbreiding, tijdmanagement om elkaar nog eens te zien in iets anders dan een huispak en uiteindelijk samen oud en gerimpeld op een bankje zitten en denken ‘wow, we hebben het gered’. Is dat niet waar we allemaal van dromen? We hebben meer liefde nodig. Allemaal. Tijd om de (eerste) stap te zetten.                                                                                                                                                                                                                                           
Een passend boeket voor elk soort liefde
Weet jouw crush nog niet eens van jouw bestaan af? Ben je al veertig jaar gelukkig getrouwd? Of is de situatie tussen jou en je lief heel erg ingewikkeld? In wat voor liefdessituatie jij je bevindt, er is altijd een passend boeket. Maak een verpletterende eerste indruk met het eerste-date boeket. Benadruk jullie speciale band met het échte liefde boeket of vertel door middel van symboliek wat je voor de ander voelt met het stille aanbidder boeket. Kortom; vier Valentijn.
Geen Reacties

Geef je reactie