Het gratis Mijn Bloemist-wintermagazine ligt weer in de winkel

Het gratis Mijn Bloemist-wintermagazine ligt weer in de winkel

Magazine

Omarm de winter

Wanneer het buiten écht koud wordt, schuil je misschien het liefst met een flinke pot thee bij een warme kachel. De natuur verkeert in winterslaap, maar jij moet gewoon door. Dat is leuker dan het lijkt, want dit seizoen biedt meer dan je denkt. Open je ogen en omarm de winter!

Als het buiten vriest, zijn je gedachten misschien niet direct bij tropische oorden. Toch bieden juist de prachtige bladplanten uit het regenwoud je deze winter troost.Stuk voor stuk hebben ze een warme rode gloed, waardoor ze écht passen bij het seizoen. Als je ze combineert met accessoires in smaakvolle goudtinten, wordt je van binnen weer helemaal warm!

Ook hartverwarmend is de ode aan het voorjaar in dit magazine. Want als de aarde na een tijd van rust uitgeslapen ontwaakt, krijg je spontaan weer lentekriebels. We kijken er naar uit!

Wij wensen je een hartverwarmende tijd!

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.