Het gratis Mijn Bloemist-herfstmagazine ligt weer in de winkel

Het gratis Mijn Bloemist-herfstmagazine ligt weer in de winkel

Zonnige Herfst

Dalende temperaturen en de kortere dagen bieden je de gelegenheid om het binnen weer gezellig te maken. Tegelijkertijd trakteert de natuur je op een verbluffend kleurenpalet van verkleurende bladeren en heerlijke vruchten. Dus vier de herfst en haal de natuur gewoon naar binnen!

Bloemen en planten geven je ook juist dit seizoen een vrolijk humeur. Creëer bijvoorbeeld je eigen Indian Summer met nazomerse bloemen zoals leucospernum. Of ga op zoek naar jouw plantmatch. Wat voor planttype ben jij en welke plant past bij jou?

Maak van jouw huis weer een warm thuis! Mijn Bloemist inspireert je graag met natuurlijke materialen, opvallende texturen en natuurlijk de trendkleuren mosterd, cinnamon en zacht kopergroen. Maak je eigen fantasieboeket, herfstkrans of vul gewoon je hele huis met kleurrijke bloemen. Kortom: geniet van de veelzijdigheid van de herfst!

Wij wensen je een zonnige herfst!

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.