Het gratis zomermagazine ligt nu in de winkel

Het gratis zomermagazine ligt nu in de winkel

Exotische kleuren

Temperaturen stijgen, terrassen stromen vol en iedereen ontspant. Van ontbijten in het zonnetje tot een gezellige borrel met vrienden tijden een zwoele zomeravond. Het is zomer!

Wacht dit jaar niet op mooi weer, maar creëer alvast je eigen ontspannen zomerse stemming met exotische bloemen en planten.Mijn Bloemist inspireert je graag met een aantal echte wereldreizigers om jou en je huis helemaal in vakantiestemming te brengen. Van flamboyante zomerbloemen tot uitbundig bloeiende planten. Geniet deze zomer van intense kleuren en nonchalante plukboeketten.

Weer thuis na een onvergetelijke vakantie? Houd je ontspannen vakantiestemming dan nog wat langer vast met bloemen en planten! In dit magazine lees je hoe Carola samen met Mijn Bloemist haar ultieme vakantiegevoel tastbaar maakt met een prachtig boeket. Vergeet deze aomer ook niet om de speciale momenten een extra feestelijk tintje te geven met vrolijke bloemen of een stralende plant. Deel je zomergevoel en geniet samen!

Wij wensen je een zonnige zomer!

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.