Vier Pasen met bloemen en planten

Vier Pasen met bloemen en planten

Pasen, een gezellig samenzijn

Dit jaar valt Pasen op 16 en 17 april. Een extra lang weekend om bij te komen en de lente te vieren met geliefden. Op de websites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl kan je je tegoed doen aan tal van artikelen voorzien van mooie fotografie, een florale video, leuke DIY’s en andere inspiratie gekoppeld aan het seizoen. Het paasdossier staat vol feestelijke ideeën met bloemen en planten om het paasweekend onvergetelijk te maken.

Paastafel Een geslaagd Pasen staat of valt met de aanwezigheid van een gezellig samenzijn, eieren, paastakken èn bloemen en planten natuurlijk. Sinds vorige week kunnen consumenten zien hoe zij deze feestdag extra leuk en smakelijk kunnen maken door bloemen en planten op een bijzondere manier toe te passen tijdens Pasen. Onder andere hoe je eischalen kunt hergebruiken als frêle vaasjes, hoe je een advocaat met een fleurige twist op tafel tovert en boordevol andere ideeën voor een gezellig aangeklede paastafel.

Een vrolijk Pasen
Het wordt dit jaar wel erg makkelijk om een etentje te organiseren. Met het paasdossier vol inspiratie en de hanami-brunch van de lente heb je genoeg handvatten om aan de slag te gaan. Creëer sprookjesachtige eieren met een mosjasje voor naast het bord, beplak eieren met bloemen en planten, maak een bijpassend paasmenu en bekijk de vele inspiratieblogs. Als dat geen vrolijk Pasen wordt..!

 

Bron: Bloemenbureau Holland

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.