Het gratis voorjaarsmagazine ligt nu in de winkel

Het gratis voorjaarsmagazine ligt nu in de winkel

Lentekriebels!

Zodra je naar buiten stapt tintelen de eerste zonnestralen op je huid. Vogels fluiten en bloemen en bolletjes trakteren jeop een uitbundig kleurenpalet. Je haalt diep adem en weet het 100% zeker: het is lente!

Voel je ook al lentekriebels? Breng dan je huis in voorjaarsstemming met de laatste trends! Groen is helemaal hip. Planten en bloemen zijn dit seizoen dus de perfecte woonaccesoires. Combineer planten en bloemen voor het ultieme lentegevoel. Heb je even geen inspiratie? Geen nood: wij denken graag met je mee!

Het voorjaar is ook de tijd om aan anderen te denken. Laat mensen in je omgeving merken dat je hen waardeert. Zet tijdens de Vrijwilligersweken een vrijwilliger in het zonnetje met een (k)anjerboeket. Gebruik moederdag om je moeder op een originele manier te vertellen dat je van haar houdt. Ga je binnenkort trouwen? Bloemcreaties maken de mooiste dag van je leven extra feestelijk en persoonlijk. Wij zetten graag ons vakmanschap in om jullie bruiloft te omlijsten met de allermooiste bloemen. Laat je verrassen door adembenemende creaties die het plaatje van jullie dag compleet maken.

 

Bron: VBW / Mijn Bloemist
Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.