Geef eens een bloemenabonnement cadeau!

Geef eens een bloemenabonnement cadeau!

Een bloemenabonnement is een super origineel geschenk wat bedoeld is om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, oma of lieve vriendin. Natuurlijk kan je jezelf ook verwennen met een bloemenabonnement.

Het abonnement is verkrijgbaar in verschillende frequenties, zodat het voor iedereen bereikbaar is. Bij een Bloemenabonnement wordt er iedere week, 2 weken of maand naar keuze een boeket bezorgd bij degene voor wie het Bloemenabonnement bestemd is. Er is keuze uit 4 maten: small (€ 15,00), Medium ( € 20,00), Large ( € 25,00) en XL (€ 30,00).

Wij bezorgen iedere keer gratis ( in de gemeente Waalre, Veldhoven en Valkenswaard. – Eindhoven gaat in overleg) een mooi boeket in leenvaas bij de ontvanger. Deze hoeft dus niks meer te doen, alleen maar genieten van de mooie bloemen. De boeketten zullen variëren van kleur, stijl en seizoen. Heeft u hierbij speciale kleurwensen of bloemsoorten die er echt niet in verwerkt mogen worden dan kunt u dat aangeven.

Het bloemenabonnement gaat in op de eerste door u gekozen bezorgdatum en wordt iedere keer op die dag bezorgd. Wilt u of de ontvanger hierin wijzigen aanbrengen, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Bloemenabonnement bestellen?

Wilt u een bloemenabonnement? Laat het ons dan weten via het  contactformulier of kom gezellig even langs in onze winkel. Heeft u vragen?  Laat het ons weten wij helpen u graag!

 

 

Foto’s: Bloemenbureau Holland

 

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.