Nieuw in ons assortiment: Kwaliteitskaarsen van Kaars & Co

Nieuw in ons assortiment: Kwaliteitskaarsen van Kaars & Co

Kaarsen, een sfeermaker bij uitstek.

Kaarsen zijn bij uitstek een sfeerproduct voor in (en om) het huis. Kaarsen kenmerken zich door de warme en sfeervolle uitstraling en zijn zeer geschikt voor diverse gelegenheden. Hierbij zijn kleuren zeer bepalend, denk bijvoorbeeld aan rode kaarsen voor Kerst of Valentijn, maar ook geel en groen voor Pasen.
Zo is er voor ieder moment wel een kleur te bedenken, met vele combinatiemogelijkheden!

De kaarsen van Kaars & Co zijn van uitstekende kwaliteit. Niet alleen de uitstraling van de kaarsen is van belang, ze hebben ook hoogwaardige brandeigenschappen. Omdat de kaars een echte sfeerfactor is in ons interieur, speelt ook de veiligheid van het product een belangrijke rol. Daarom zijn onze kaarsen voorzien van het BSS-systeem, het zogenaamde Burning Safety System.

BSS > Burning Safety System

In de bodem van de kaars bevindt zich een aluminium schijf, die doorbranden op tafels en in bloemstukken voorkomt.
Het lont valt op de aluminium schijf, waardoor de vlam dooft.
De aluminium schijf kan eenvoudig doorgeprikt worden indien men van de kaars een steekkaars wil maken (bijvoorbeeld voor in een bloemstuk). De brandduur van de kaars komt door het beschermende systeem niet in het geding. De kromming aan de onderzijde van de kaars genereert een luchtbuffer die beschadigingen door warmte aan ondergronden voorkomt. De kaars kan volledig opbranden.

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.