Het gratis zomermagazine ligt nu bij ons in de winkel!!

Het gratis zomermagazine ligt nu bij ons in de winkel!!

Zomers genieten!

Kijk je er al naar uit? Het zomerse buitenleven brengt je direct in vakantiestemming. Lekker met het gezin buiten ontbijten of barbecueën met familie en vrienden tijdens een heerlijke zwoele zomeravond. En natuurlijk volledig tot rust komen met een goed boek en een drankje. Wist je dat je niet hoeft te wachten op mooi weer voor een zomerse stemming?

Breng je huis en terras of balkon alvast in zonnige sferen met zomerbloemen en -planten. Mijn Bloemist inspireert je graag met een kleurenfestival van verrassende creaties waar je direct vrolijk van wordt. Van vrolijke planten tot zomerboeketten waarmee je je direct in zonnige Zuid Europese sferen waant. Geniet deze zomer extra lang van je vakantiegevoel!

Wist je dat bloemen en planten ook smakelijke sfeermakers zijn bij je zomerbarbecue? Geniet bijvoorbeeld is van een bloemensalade of knip en verwerk je eigen verse kruiden direct in je gerecht. Vergeet deze zomer ook niet om de speciale momenten een extra feestelijk tintje te geven met vrolijke bloemen of een stralende plant. Deel je zomergevoel en geniet samen!

Wij wensen je een zonnige zomer!

 

Bron: VBW / Mijn Bloemist
Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.