Pasen, Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen.

Pasen, Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen.

ss

 

Nodig vrienden en familie uit voor een brunch, lunch, dunch of diner en pak uit met een Paastafel nieuwe stijl.

Aan tafel is de hoofdrol natuurlijk voor jou als tafeldame of –heer. Tenminste, als je oom die te vaak en te lang speecht zich deze Paas-gathering een beetje inhoudt… Op tafel stelen de bloemen en planten graag de show. Laat je inspireren door de video en lees daaronder verder om te kijken hoe je deze Paastafel zelf creëert.

Decoreer je paastafel met bloemen en planten.

Styling van de basis

Kies voor een rustige basis. Denk aan een linnen tafelkleed en keramiek servies in vergrijsde tinten, een verguld goud bestek en plateaus van hout. Haal de familie-erfstukken uit de kast, zoals kristallen glazen en gouden kandelaars, om je tafel een persoonlijke touch en een vleugje vintage mee te geven.

Persoonlijke paastouch

Als de basis gereed, dan is het tijd voor de bloemen en planten! Maak een mooi menukaartje, plaats eieren met een mosjasje bij ieder bord, creëer weelderigeboomstametagères en zet deze als centerpiece op tafel en beplak Paaseieren met bloem- en plantenblaadjes Ziet alles er tip top uit? Vergeet jezelf niet. Gun jezelf een paasbest-dress met florale printen en je bent er klaar voor. Proost! Wel met je zelfgemaakte hippe advocaatje natuurlijk…

We wensen je fijne paasdagen!

 

Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl

 


 

Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl

 


 

Paastafel Mooiwatbloemendoen.nl

Bron: mooiwatbloemendoen.nl

 

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.