Bloemerie Den Hof steunt het KWF.

Bloemerie Den Hof steunt het KWF.

Bloemerie Den Hof steunt Ride for the Roses en KWF Kankerbestrijding met speciale actieweek

Bloemerie Den Hof doet mee aan de landelijke “Mijn Bloemist-actieweek” voor Ride for the Roses, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. De actieweek is van 3 t/m 9 september. Ride for the Roses is een jaarlijks wielerevenement in de strijd tegen kanker waarbij iedere wielrenner aan de finish een roos ontvangt. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Met speciale bloemstukken en boeketten vragen wij tijdens de actieweek aandacht voor Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Ride for the Roses. De organisatie schenkt alle ingezamelde gelden aan Jan Hoeijmakers, hoogleraar Moleculaire Genetica aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam voor zijn onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor prostaat- en blaaskanker.

Ride for the Roses

De Ride vindt plaats op zondag 9 september. Jaarlijks nemen ruim tienduizend deelnemers deel aan het evenement. Zij zullen in grote aantallen de diverse routes van 30, 55 en 100 km rijden. Startplaats is dit jaar FloraHolland in Naaldwijk.

Mijn Bloemist

De Mijn Bloemist / Ride for the Roses-actie maakt onderdeel uit van de landelijke campagne “Mijn Bloemist”. Deze campagne is een in initiatief van de brancheorganisatie voor bloemisten. (VBW)

 

Geen Reacties

Sorry, u kunt geen opmerkingen (meer) plaatsen op dit bericht.