Geschenkartikelen & Cadeaubonnen

Geschenkartikelen

Een bloemetje is natuurlijk een leuk cadeau om te krijgen en te geven.

Maar wat als iemand bijvoorbeeld bijna op vakantie gaat, allergisch is of gaat verhuizen? Dan hebben wij voor u ook leuke andere geschenkartikelen, zoals bijvoorbeeld glazen decoratieartikelen, woonaccessoires en sfeerlichten.

In onze webshop kunt u naast de gebruikelijke boeketten ook bloemstukken gecombineerd met wijn, champagne chocolade of pluche knuffelberen bestellen. Voor de speciale momenten…

Cadeaubonnen

Cadeaubon Euroflorist

Euroflorist Cadeaubonnen

Weet u niet wat u iemand moet geven dan verkopen wij ook cadeaubonnen die bij ons, maar ook bij al onze Euroflorist collega’s in Europa kunnen worden ingeleverd.

De Euroflorist Cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende versies:

€ 5,00 – € 7,50 – € 10,00 – € 20,00

 

Bloemencadeaubon

Bloemencadeaubon

Naast de Euroflorist Cadeaubon kunt u bij ons ook de Bloemencadeaubon kopen. De Bloemencadeaubon is de eerste landelijke bon die niet gekoppeld is aan een verzendorganisatie.

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag? De Bloemencadeaubon is bij ons verkrijgbaar en wordt door ons verpakt tot een mooi cadeautje.

De Bloemencadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 10,00.

Bloemencadeaubon anthurium

Bloemencadeaubon ontvangen?

Heeft u een Bloemencadeaubon als cadeautje ontvangen dan kunt u de waarde ervan controleren met de saldo checker op www.bloemencadeaubon.nl. U toets het kaartnummer in dat achter op de bloemencadeaubon staat en vervolgens de veiligheidscode. U ziet meteen zien wat de waarde van uw cadeaubon is. Naast het saldo op de kaart zal ook de geldigheidsdatum verschijnen.

U kunt de Bloemencadeaubon in delen of in zijn geheel bij ons besteden voor alle soorten bloemwerk.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bloemeriedenhof.nl/assortiment-geschenkartikelen-en-cadeaubonnen