Bruidswerk & Rouwstukken

Bruidswerk

De huwelijksdag moet de mooiste dag van je leven worden. Romantiek en stijl bepalen grotendeels de sfeer op deze bijzondere dag. Bloemen dragen daar voor een groot deel aan bij.

Bij het uitzoeken van uw bruidsbloemen dient u rekening te houden met verschillende gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • de kleur, de vorm en de stijl van de bruidsjapon
  • de auto/koets
  • de kerk
  • eventuele bruidskinderen
  • et cetera

Wilt u al wat ideeen opdoen? Bloemen op je bruiloft geeft je overzicht van stijlen en mogelijkheden.In onze winkel kunnen wij u vervolgens verder adviseren en hebben wij diverse voorbeelden en ideeën. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rouwstukken

Afscheid nemen van een dierbare is vaak een zware opgave. Bloemen kunnen bij het afscheid nemen de juiste band tussen de overledene en de nabestaanden weergeven.

Persoonlijkheid speelt daarbij een grote rol, denk aan de kleur en het soort bloemen waar de overledene van hield of waar U van houdt.

Heeft u specifieke wensen of wilt u juist geadviseerd worden over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel zodat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij hopen dat we aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen.

Lint bedrukken

Niet alleen voor rouwstukken, maar ook voor bruidswerk en andere gelegenheden kunnen wij geheel naar wens een bijpassend lint bedrukken, met tekst naar uw wens in vrijwel ieder gewenst lettertype.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bloemeriedenhof.nl/assortiment-bruidswerk-en-rouwstukken