Bloemen & Planten

Snijbloemen, boeketten en arrangementen

Bloemerie Den Hof staan bekend om onze handgebonden boeketten, maar ook bloemstukken, bruidswerk en rouwbloemwerk behoren tot ons assortiment. Wij kopen vier maal per week rechtstreeks in op de bloemenveiling.

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd verse bloemen in huis heeft? Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij ook het bloemenabonnement. Wij bezorgen dan wekelijks, per 10 dagen of twee weken op een door u opgegeven dag een boeket of bloemstuk. Tevens kunt u ervoor kiezen het zelf op te halen in onze winkel.

De boeketten en arrangementen worden compleet in een vaas of schaal bij u afgeleverd. Het is uiteraard ook mogelijk een eigen vaas of object op te laten maken.

Kamerplanten

Naast onze snijbloemen hebben wij een uitgebreide keuze aan kamerplanten, vers van de veiling.
Uiteraard kunnen we ook hiermee diverse arrangementen maken en zijn abonnementen mogelijk. Voor bijpassende potterie, manden en schalen kunt u ook bij ons terecht.

Staat de plant van uw dromen niet in onze winkel? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Tuingoed

Vrijwel het gehele jaar door bieden we u een scala aan buitenplanten. U kunt bij ons terecht voor zowel groenblijvende planten als kleurrijk bloeiend tuingoed.

Voorjaarbloeiers zoals hyacinthen en blauwe druifjes kunt u al in het najaar bij ons vinden. Ook winterse bloeiers zoals de welbekende kerstroos zijn dan bij ons verkrijgbaar.
In het voorjaar bieden we u een mooi assortiment zomerbloeiers aan zodat uw tuin of balkon er in de zomer fleurig uitziet.
In het najaar staan de herfstbloeiers weer centraal, zoals asters en bolchrysanten.

Kortom, ook voor uw tuingoed bent u aan het juiste adres.

Verzorging

Om uw bloemen en planten de optimale verzorging te geven kunt u bij ons tevens terecht voor Pokon en Chrysal.

Niet alleen bloemen- en plantenvoedsel, maar ook potgrond en bestrijdingsmiddelen om uw planten te beschermen tegen, of te bevrijden van een plaag.

Om uw bloemen en boeketten eenvoudig goed schuin en en op elk gewenste lengte af te snijden, kunt u bij ons ook terecht voor de Bloemensnijder. Met 2 simpele handelingen blijven uw bloemen langer vers en mooier staan. De bloemensnijder is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.bloemeriedenhof.nl/assortiment-bloemen-en-planten